Полагане на тревен чим – озеленяване за броени дни

Treven chim Varna

„Вила гардън“ ЕООД предлага на своите клиенти озеленяване на площи с висококачествени тревни чимове. Произведени и отгледани в съответствие с най-високите технологии и стандарти. Полагането на чимовете се предхожда с подготовка на терена. Инсталира се поливна система (ако няма налична). Около градинките и дърветата се поставят разделителни бордове. Унищожават се плевелите, полага се пясък за финно изравняване, за да могат отделните чимове да се напаснат точно и без фуги. Завършваме с полагането на тревните чимове. Така след броени дни, ще можете да се насладите на Вашата завършена, плътна, зелена тревна морава.

Възможно е полвната система да бъде изградена с подземни капкови маркучи които внасят влагата дирестно в корените на тревата и не я мокрят отгоре, което дава предпоставки са гъбични заболявания.

Ако искате незабавно градината Ви да изглежда перфектно, ни се обадете и ние ще извършим безплатен оглед и ще Ви консултираме, за да можете да вземете най-доброто решение за Вашата градина. 

Ето един отнашите завършени проекти

Цени:

– за площ от 50 до 100 м² 25 лв. за м² без ДДС

– за площ от 100 до 300 м² 23 лв. за м² без ДДС

– за площ над 300 м² 20 лв. за м² без ДДС

и включва:

– унищожаване на наличната растителност;

– обработка на почвата и грубо заравняване;

–  доставка и полагане на пясък и финно заравняване;

– доставка и полагане на висококачествен тревен чим;

Проектиране и изграждане на напоителна система се извършва след изготвяне на допълнителна оферта.

ВАЖНО!!! Не полагаме тревен чим и не озеленяваме места, където липсва или не е предвидена за изграждане поливна система.

 

Фейсбук Страница

УСЛУГИ

Търсене

Контакти


    Последни публикации