fbpx

Полагане на тревен чим

Полагане на тревен чим – озеленяване за броени дни

озеленяване с чимове Варна

„Вила гардън“ ЕООД предлага на своите клиенти озеленяване на площи с висококачествени тревни чимове. Произведени и отгледани в съответствие с най-високите технологии и стандарти. Полагането на чимовете се предхожда с подготовка на терена. Инсталира се поливна система (ако няма налична). Около градинките и дърветата се поставят разделителни бордове. Унищожават се плевелите, полага се пясък за финно изравняване, за да могат отделните чимове да се напаснат точно и без фуги. Завършваме с полагането на тревните чимове. Така след броени дни, ще можете да се насладите на Вашата завършена, плътна, зелена тревна морава.

Възможно е полвната система да бъде изградена с подземни капкови маркучи, които внасят влагата директно в корените на тревата и не я мокрят отгоре, което елиминира предпоставките за гъбични заболявания.

Ако искате незабавно градината Ви да изглежда перфектно, не отлагайте, обадете се, ще извършим безплатен оглед и ще ви предложим оферта, за да можете да вземете най-доброто решение за Вашата градина. 

Ето един отнашите завършени проекти

Цени:

– за площ от 50 до 100 м² 30 лв. за м² без ДДС

– за площ от 100 до 300 м² 27 лв. за м² без ДДС

– за площ над 300 м² 25 лв. за м² без ДДС

и включва:

– унищожаване на наличната растителност;

– обработка на почвата и грубо заравняване;

– доставка и полагане на пясък и финно заравняване;

– доставка и полагане на висококачествени тревни чимове;

Проектиране и изграждане на напоителна система се извършва след изготвяне на допълнителна оферта.

ВАЖНО!!! Не полагаме чимове и не озеленяваме места, където липсва или не е предвидено за изграждане на поливна система.7

Доверете се на професионалистите!

Ще Ви помогнем да изберете тревен чим, който е най-подходящ за Вашата градина, в зависимост от интензитета на утъпкване. 

Обади се сега