За нас

Giva stena

„Вила гардън“ ЕООД, гр. Варна е фирма, която е специализирана в озеленяването и поддръжката на имоти с паркове, градини и дворове, поддръжка на частни, семейни басейни, изграждане и поддръжка на поливни системи, изграждане и поддръжка на парково осветление, растителна защита.

Мисия 

Мисията ни е чрез предлагане на професионални услуги в областта на озеленяването, поддръжката на зелени площи и цялостно управление на комплескси, къщи, вили и апартаменти, да създаваме надеждни партньорства със собственици на имоти на територията на областите Варна и София. Стремим се да направим живота им по-лесен, като предоставяме цялостни решения за ландшафта и поддръжката на имота. В дейността си сме водени от следните основни принципи:

Доказан опит

Нашите служители са обучени и са придобили сертификати в сферата на градинарството, овощарството, прилагането на пестициди, торене и др. Нашият опит, труд и всеотдайност са ни спечелили доверието на стотици клиенти в цялата страна.

Ненадминат професионализъм

Пристигаме в добре поддържани, обозначени и добре снабдени превозни средства. Нашите униформени техници уважават вашия дом и имущество и полагат усилия в работата така, както ако бяха техни. Ще намерите нашия екип учтив, знаещ и готов да помогне на вашата морава, имот и друга собственост с нужните грижи и професионализъм.

Иновации

Участие в редовно обучение и семинари. Нашите техници използват най-новите практики и оборудване, което ни помага да постигаме целите си по-устойчиво и ефективно.

Екология

След работата на нашите служители в имота ви не остават никакви следи от тяхното присъствие. Отпадъците, които сме изрязали и събрали, не попадат в контейнерите за битови отпадъци, а се отнасят до регламентирани сметища за биоотпадъци. Ако те са годни за консумация, се даряват на ферми специализирани в отглеждането на животни.

Нашият ангажимент

През годините „Вила гардън” ЕООД се е доказала, като доверен партньор в сферата на озеленяването и поддръжката на зелени площи и имоти. Ние сме вашите дългосрочни партньори в поддръжката на жилищни и вилни имоти и на зелени площи. Ние поддържаме инвестициите във вашия имот за години напред.

„Вила гардън” ЕООД стана синоним на поддържането на вили, къщи и комплекси с паркове, градини или дворове. Нашият опит и систематичен подход ни дава възможност да постигаме отлични резултати, които да ви носят удовлетвореност. Ние сме напълно ангажирани с осигуряване на професионална поддръжка на имотите на своите клиенти. За вас остава да се насладите на едно приятно преживяване. Това е нашия ангажимент.

НАКАРАЙТЕ СЪСЕДИТЕ ДА ВИ ЗАВИЖДАТ!

 

 

Фейсбук Страница

УСЛУГИ

Търсене

Контакти


    Последни публикации