fbpx

За нас

През годините фирма „Вила гардън” ЕООД се е доказала, на първо място като доверен партньор в сферата на озеленяването, по-късно, като качествен  изпълнител в изграждането на поливни системи и не на последно място в поддръжката на озеленени площи. Ние сме вашите дългосрочни партньори в градината, като поддържаме инвестициите ви в нея за години напред.

Накратко, през годините „Вила гардън” ЕООД става синоним на думите озеленяване, поддържане на озеленени площи, изграждане на автоматизирани поливни системи. Като член на „Асоциацията на професионалните озеленители в България” прилагаме най-високите стандарти в озеленяването, поддържането на озеленени площи и изграждането на поливни системи, като спазваме всички технически изисквания на световния лидер в производството на автоматизирани поливни системи „RAIN BIRD”. Нашият опит и систематичен подход ни дават възможност да постигаме отлични резултати, които да Ви доставят удовлетвореност. Ние сме напълно ангажирани с предлагането на професионални услуги в сферата на озеленяването. За вас остава да се насладите на едно приятно преживяване. Това е нашият ангажимент.

За клиентите ни от Търговище, Шумен, Разград и Попово от 2023 г. отворихме нов офис в гр. Търговище ул. Преслав №2, офис 1 или на тел. 0898756788

Защо да изберете нас

Няколко са основните причини:

Над 10 години опит в сферата

Нашите служители са обучени и са придобили сертификати в сферата на озеленяването, изграждането на поливни системи и прилагането на препарати за растителна защита, торене и др. Нашият опит, труд и всеотдайност са ни спечелили доверието на стотици клиенти в цялата страна.

Иновативни методи на работа

Участие в редовно обучение и семинари. Нашите техници използват най-новите практики и оборудване, което ни помага да постигаме целите си по-устойчиво и ефективно.

Екологичен подход на работа

След работата на нашите служители в имота ви не остават никакви следи от тяхното присъствие. Отпадъците, които сме изрязали и събрали, не попадат в контейнерите за битови отпадъци, а се отнасят до регламентирани сметища за биоотпадъци. Ако те са годни за консумация, се даряват на ферми специализирани в отглеждането на животни.

Доказан професионализъм

Пристигаме в добре поддържани, обозначени и добре оборудвани превозни средства. Нашите униформени техници уважават вашия дом и имущество и полагат усилия в работата така, както ако бяха техни. Ще намерите нашия екип учтив, знаещ и готов да помогне на вашата морава, градина или поливна система с нужните грижи и професионализъм.

Години на пазара
Доволни клиенти
1
Засяти дървета и храсти
Декара озеленени

Доверете се на професионалистите!

Ние искаме да Ви помогнем градината Ви да изглежда добре, така че не се колебаете да се свържите с нас относно вашия проект. Ще се радваме да научим повече за него и да го реализираме в кратки срокове. Ако нямате идеи ще го проектираме заедно. Доверете ни се.

Обади се сега