fbpx

Поливни системи

За клиентите ни от Варна – тел. 0898756787

За клиентите ни от  Шумен,  Добрич и Силистра  тел. 0898756788

Вила гардън ЕООД е фирма специализирана в изграждане на автоматизирани поливни системи

поливни системи варна

Защо е нужна автоматизирана поливна система

Озеленяването е значителна инвестиция за всеки. Независимо дали става въпрос за търговски комплекс, бизнес сграда, парк, спортно игрище, училище, голф игрище или за градината в двора. Преди всичко запазването на тази инвестиция се постига чрез правилно напояване. Това се постига с добре проектирани и изградени автоматизирани поливни системи. 

Първо – правилното напояване и управлението на водата е от решаващо значение за успеха и дълголетието на Вашите растения. 

Второ – надеждната и добре проектирана и изградена система за поливане ще защити Вашите инвестиции в градината. 

Трето – ще запази растенията здрави и красиви. 

Четвърто – ще отпадне един ангажимент отнемащ доста от свободното ви време

И не на последно място ще доставите удоволствие на себе си, а вашите гости или потенциални клиенти ще останат с положително впечатление и ще увеличите стойността на вашия бизнес.

Автоматизирани поливни системи

Автоматизиранатите поливни системи премахват необходимостта от ръчно поливане. Сдруги думи вече не трябва да предполагате, колко или колко често да поливате. Това ще рече, че слагате край на опънатите грозни маркучи през цялата градина. Трябва да се подчертае, че ние използваме най-новите и най-иновативните продукти за автоматизирано поливане на марката  Rain bird. Като начало започваме с безплатен оглед и изготвяне на проект. Разбира се, че няма две места, които да имат еднакви нужди от вода. Поливането трябва да трае толкова дълго, колкото е необходимо на растенията в дадена зона. Поради тази причина използваме персонализиран подход за проектиране на вашата автоматизирана поливна система. 

Проектиране 

При проектирането на първо място ние вземаме под внимание размера на имота, вида и разположението на растителността. Ако все още няма нищо посадено е добра идея да има изготвен ландшафтен проект. След това на преден план излизат характеристиките на водните източници и налягането на водата. Наклоните на терена, наличието на дренажни проблеми и типа на почвата, също са от съществено значение. Ако налягането не е достатъчно /мин. 3 атм./ в проекта се включват помпа, ел. пресостат и резервоар за вода. Ние проектираме вашата поливна система така, че да гарантираме правилната комбинация на оборудването. 

Оптималното поливане се постига чрез включване на зонови системи с роторни или дефлекторни разпръсквачи и маркучи за капково напояване. Също така предвиждаме сензори за почвена влажност, сензори за спиране при дъжд и wifi модули за достанционно управление. В кайна сметка вашите озеленени площи ще получават точното количество влага, от което се нуждаят, без да се губи вода.

Как работим

Нашите специалисти са квалифицирани да решават всички видове сложни проблеми с напояването. Важно е да се подчертае, че изкопните дейности се извършват машинно. С други думи се копае точно толкова, колкото да се поставят тръбите, без да се разпилява излишна пръст. Ведвага след монтажа на поливната система, нарушената част от тревните площи се възстановява, чрез подсяване с тревни смески. И тъй като разглеждаме изградената от нас автоматизирана поливна система, като инвестиция за дългосрочна употреба, предлагаме две години гаранционно  поддържане. В допълнение ние предлагаме следгаранционен сервиз, разширяване, ремонт и профилактика на съществуващи поливни системи.

Ние ще изградим вашата автоматизирана поливна система в най-кратки срокове.

Заявете безплатен оглед сега на тел. 0898756787 или на страницата ни за  контакти . От натрупания опит знаем, че нашето предложение няма да бъде най-евтината опция, но качеството на крайния продукт, което предлагаме, винаги оставя клиентите ни удовлетворени.

Видео 

Благодарим Ви, че проявявате интерес към нашия бизнес!

Доверете се на професионалистите!

Ние ще изградим Вашата автоматизирана поливна система в най-кратки срокове, съобразена с индивидуалните особености на Вашия двор. 

Обади се сега