fbpx

Поддръжка на градини

Поддръжка на тревни площи, градини и дворове

градинар

Поддръжката на градината е един важен, постоянен и необходим процес, в който трябва ние да сме активни, за да изглежда тя перфектно! Хубавата и красива градина изисква своето време за внимание и грижа. Райграсът е хубав, зелен и мек, когато към него се полага ежедневна работа и усилия. Неговото косене си има определени норми и изисквания към типа и нуждата на тревата. Важни елементи са и поливането и торенето на тревни площи. Ние ви предлагаме – Поддръжка на градината 4 пъти месечно. При сключване на договор за поддръжка, Вие ще се възползвате от големи отстъпки.

Поръчайте абонамент за поддръжка за Вашата градина на тел.: 0898756787 – Цени

Засаждане на туи, храсти и декоративни растения

Живият плет е един наистина удобен и красив начин да обградите вашата външна ограда. Дръвчетата за тези плетове са вечно зелени и придават на градината своята свежест целогодишно. Могат да се слагат и за вътрешни декорации, като разделяне на беседки, басейни, пътеки и други ландшафт решения. Естествено тази растителност иска и своята грижа, като подкастряне, поливане, торене, плевене и пръскане срещу вредители. Ние предлагаме засаждане и поддръжка на жив плет от избрани туи – Смарагд, Пирамидалис, Фастигиата и други.

Поръчайте поддръжка за Вашите туи, храсти и декоративни растения на тел.: 0898756787 – Цени 

Засаждане и затревяване на площи с райграс

Засаждането на тревни площи е един труден и дълъг процес, който изисква доста време и усилия. Необходими са и предварителна подготовка, оглед и описване на мястото за затревяване. Необходима е първоначална подготовка на почвата, след което се преминава към заравняване нивелиране и засаждане на семената, като процеса не свършва до тук! Тук започва и най-важното поддръжката и правилното третиране на терена за бъдеща красива и зелена площ. Ние ви предлагаме засаждане на терени с тревни смеси и поддръжка.

Поръчайте затревяване на площи на тел.: 0898756787 – Цени

Доверете се на професионалистите!

Ние искаме да ти помогнем  домът ти да изглежда добре, така че не се колебай да се свържеш с нас относно своя проект. Ще се радваме да научим повече за него.

Обади се сега