Премахване на плевели

borba s pleveli

Всеки ден, плевелите се борят за контрол над другите растения в двора ви. Почти винаги те побеждават в конкуренцията с декоративните ви растения и райграс за достъп до светлина, влага и пространство, с което загрозяват двора ви. Те заплашват цялостното здраве на вашата морава и променят екологичното равновесие във вашия зелен кът. Ние разработваме индивидуални програми за контрол и елиминиране на широколистни и тревисти плевели. Не забравяйте, че ранната защита срещу плевелите е жизненоважна, за да нямате голи участъци в моравата. Борбата с плевелите трябва винаги да се комбинира с всеобхватни препарати, торове и програми за поддръжка на тревни площи за подобряване здравето на тревата.
Успешната борба на „Вила гардън” ЕООД с плевелите се крепи на правилното им идентифициране, последвано от правилна обработка преди и след поникването им, с което да се предотврати нов растеж. Обработките се извършват от сертифицирани специалисти с препарати и пестициди, разрешени за употреба от МЗ. Крайната ни цел е възстановяване на красотата на вашата морава и защита от разпространение на плевели.
За постигане на траен успех в борбата с плевелите и поддържане красотата на вашата морава, ние комбинираме услугите за контрол над плевелите с общите програми за поддръжка на тревни площи.

Не се справяте с плевелите и имате нужда от помощ?

Ако не се чувствате подготвени или нямате достатъчно време, което да отделите за борба с плевелите, но все пак искате да се отървете от тях се свържете с нас на тел. 0898756787 или от контактната ни форма и наш служител ще ви посети и ще ви предложи най-доброто, от което се нуждае моравата ви, за да е в оптимална форма.

Още за видовете плевели и начините за борба с тях…

 

Фейсбук Страница

УСЛУГИ

Търсене

Контакти


    Последни публикации