Цены

Kosachka Varna

Цени за озеленяване


“ВИЛА ГАРДЪН” ООО является компания с опытом работы в озеленении и обслуживание садов, газонов, дворов и парков. Наша команда состоит из исключительных садоводов, которые будут создавать и поддерживать вашу зеленую зону. Мы предлагаем высокое качество по разумным ценам. Не стесняйтесь, чтобы воспользоваться нашими услугами для ландшафтного дизайна и технического обслуживания. Мы даем цены руководство для ландшафтного дизайна и технического обслуживания вашего имущества.

Цените са без ДДС и са валидни за гр. Варна и гр. София. 

Всички цени са ориентировъчни и се конкретизират след извършен безплатен оглед на обекта.

ВАЖНО! Не извършваме озеленяване и затревяване на площи, където липсва или не е предвидена за изграждане поливна система!!!

Причините са ясни.

Подготовка ландшафта:

Цената се формира в зависимост от извършените дейности по обработка и почистване на почвата; в цената не е включена стойността на торове, доставка на плодородна почва; извозване на отпадъците до сметище.

Цена: 2-4 лева за кв. м, в зависимости от местности и условий эксплуатации.

Доставка на плодородна почва:

Механизирано разстилане на почвата:

Извозване на отпадъци:

Стоимость утилизации отходов формируются индивидуально в зависимости от количества и расстояния до регулируемой свалки.

Озеленяване и затревяване на терена:

Цена: 5 – 8 лв. за кв. м. /в зависимост от състоянието на терена, цената на вложените материали – смески, торове, препарати за борба с мравки и др./.

Полагане на тревен чим

В цената са включени обработка на почвата, заравняване, доставка и полагане на дренажен пясък, валиране, полагане на висококачествен тревен чим, първо косене

Посадка живой изгороди:

Цена: 10 – 15 лв. за лин. м. /в цената не е включена стойността на растенията/.

Поддържане на жив плет и живи стени: /веднъж в месеца/

Подкастряне, оформяне, торене*, пръскане срещу вредители**, събиране и изхвърляне на отпадъци.

Цена: 5 – 10 лв. за линеен метър за растения до 2.00 м. височина.

Цена: 10 – 20 лв. за линеен метър за растения над 2.00 м. височина.

Цената варира според височината и плътността на растенията, количеството растителни отпадъци, дължината на живия плет или стена.

* Стойността на торовете не е включена в цената;

** Стойността на препаратите за растителна защита не е включена в цената

Цены на содержание зеленых насаждении


ВИЛА ГАРДЪН ЕООД извършва оптимален комплекс от дейности за поддръжка на градини, дворове, паркове и др. зелени площи. Първоначално извършваме безплатен оглед на имота, при който съвместно, съобразно нуждите Ви определяме дейностите, които ще включим в месечната поддръжка. Изготвяме календарен план за посещенията, съобразно вашите изисквания и нашите възможности. Цената се формира на база брой посещения седмично, площта на имота, от колко служители ще се поддържа, количеството вложен ръчен труд и др.

ЕЖЕМЕСЯЧНАЯ ПОДПИСКА НА ПОДДЕРЖКУ

за 2021 година

Примерна цена за двор с площ за поддръжка до 500 м².: 1,50 – 2,00 лв. за м², в зависимост от наличната растителност, но не по-малко от минималната работна заплата.

Примерна цена за двор с площ за поддръжка над 500 м² – 1,20 – 1,50 лв. м² 

Примерна цена за поддръжка на промишлени зелени площи

В стоимость входит:

Поддръжката на тревните площи се извършва с едно посещение на седмица, съгласно предварително изготвен план за посещения. Работата включва пролетно почистване и подготовка на зелените площи за летния сезон и есенно зазимяване.
Срок за извършване на поддръжка 01.04.2021 – 31.10.2021 г., като в зависимост от климатичните условия, може да започне по-рано и да завърши по-късно, през годината.
Проведение мероприятий в поддержку зеленых зон на вашу собственность, начнется после заключения договора на техническое обслуживание и подготовка плана для посещений.

Цените за абонаментна поддръжка се актуализират в началото на всеки следващ сезон пропорционално, съобразно нарастването на минималната работна заплата през предходната година.

Цены одноразового посещения:

Дополнительные услуги

Обрезка растений и оформления короны, мульчирование, зацветение, аэрация препаратами Верикулирование, прополка, посадка, окантовка, техническое обслуживание и наладка систем полива садов утепление/подготовка к зимнему сезону/ Подготовка растений для пик сезона услуг со специальным оборудованием и многое другое: Цены Договорные

 

facebook страницу

УСЛУГИ

Търсене

Контакты


    Последние публикации