Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/villagar/public_html/wp-includes/formatting.php on line 5397

Изграждане на автоматизирани поливни системи

Polivni sistemi Varna

Озеленяването е значителна инвестиция за всеки. Независимо дали става въпрос за търговски комплекс, бизнес сграда, парк, спортно игрище, училище, голф игрище или за градината в двора. Преди всичко запазването на тази инвестиция се постига чрез правилно напояване. Първо – правилното напояване и управлението на водата е от решаващо значение за успеха и дълголетието на Вашите растения. Второ – надеждната и добре разработена система за поливане ще защити Вашите инвестиции в градината. Трето – ще запази растенията здрави и красиви. и не на последно място ще остави вашите гости или потенциалните клиенти с положително впечатление и ще увеличи стойността на Вашия бизнес.

Автоматизирана поливна система

Автоматизираната поливна система премахва необходимостта от ръчно поливане. Вече не трябва да предполагате колко или колко често да поливате. Слагате край на опънатите грозни маркучи през цялата градина. Ние  използваме най-новите и най-иновативни продукти за автоматизирано поливане на марката Rain bird, като започваме с безплатен оглед и изготвяне на проект.  Няма две места, които да имат еднакви нужди от вода. Поради тази причина, ние използваме персонализиран подход за проектиране на вашата автоматизирана поливна система. 

При проектирането ние вземаме под внимание размера на имота, вида и разположението на растителността, водните източници, налягането на водата, наклоните, наличието на дренажни проблеми и типа на почвата. Ние проектираме вашата поливна система така, че да гарантираме правилната комбинация и разполагане на  оборудването. Оптималното поливане се постига чрез включване на зонови системи с роторни или дефлекторни разпръсквачи, сензори за почвена влажност, сензори за спиране при дъжд и капково напояване. Вашите озеленени площи получават точното количество влага, от което се нуждаят, без да се губи вода.

Нашите специалисти са квалифицирани да решават всички видове сложни проблеми с напояването. Изкопните дейности се извършват машинно, като се копае точно толкова, колкото да се поставят тръбите, без да се разпилява излишна пръст. След монтажа нарушената част от тревните площи се възстановява чрез подсяване на тревни смески. И тъй като ние разглеждаме изградената от нас автоматизирана поливна система, като инвестиция за дългосрочната употреба, ние предлагаме две години гаранционно и след гаранционно поддържане. Предлагаме разширяване, ремонт и профилактика на съществуващи поливни системи.

Ние ще изградим вашата автоматизирана поливна система в най-кртки срокове.

Заявете безплатен оглед на тел. 0898756787 или на страницата ни за контакти. От натрупания опит знаем, че нашето предложение няма да бъде най-евтината опция, но качеството на крайния продукт, което предлагаме, винаги оставя клиентите ни удовлетворени.

Видео

Благодарим Ви, че проявявате интерес към нашия бизнес!

Гаранцията е валидна при поддържане на системата от наши специалисти.

Фейсбук Страница

УСЛУГИ

Търсене

Контакти


    Последни публикации